Assalamualaikum / Salam Sejahtera,

Selamat datang ke butik Sulam Jelita. Di sini terdapat pelbagai pilihan kain sulam cantik yang diimport terus dari Bukittinggi Indonesia.

Kesemua kain sulam ditempah terus dari pembuat kain sulam mahir. Kualiti kain dan kerja tangan insyaAllah memuaskan hati.

Setiap tempahan adalah pre-order. Ambil masa 3~6 minggu untuk sampai kepada pembeli (mungkin berubah jika ada masalah teknikal). Jika mahu lebih cepat (dalam tempoh kurang 10 hari kerja), bayaran tambahan akan dikenakan mengikut kuantiti tempahan.

Untuk pembelian, deposit dikenakan sebanyak 50% & bayaran baki perlu diselesaikan dalam tempoh 7 hari selepas pemberitahuan dibuat. Penghantaran dibuat selepas pembayaran selesai diterima.


Potongan harga sebayak RM20.00/helai diberikan untuk pembelian 3 helai ke atas dalam 1 penghantaran.

Kami tidak bertanggungjawab terhadap barangan yang rosak ketika penghantaran. Barangan yang dibeli tidak boleh ditukar,dipulangkan atau diberi bayaran balik.

Jadi tidak perlu bersusah-payah berbelanja jauh ke Indonesia untuk mendapatkan kain sulam yang cantik, sekarang boleh buat tempahan dengan hujung jari sahaja.

Harga sangat berpatutan setanding kualiti kain.
Kos penghantaran melalui POS Malaysia adalah PERCUMA ke SELURUH MALAYSIA.


Salam Ikhlas,

Cik Wan
admin@kedaikainonline.com

Hubungi Saya

Anda boleh menghubungi saya melalui mana-mana cara di bawah:

1) SMS/Telefon Cik Wan di Talian +6-013-207 3018

2) Email admin@kedaikainonline.com

3) Facebook

4) Twitter

5) Tinggalkan saja pesanan anda, KlikNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...